Ülkemizde faaliyetlerine yıllardır devam eden ve Türkiye'nin dört bir yanın mağazası bulunan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Alımlar hakkında resmi sitesinden bilgi vermekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi en az ilköğretim mezunu personel alımı yapıyor.

Resmi internet sitesinde yer alan başvuru formunu dolduran adaylar arasında personel alımı gerçekleştirmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yeni pozisyonlar için personel alım başvurularını kabul etmeye devam ettiği gibi yeni personel alımları da yapmaktadır.

Farklı Pozisyon Sayısı: 10

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR


A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi çok sayıda en az ilköğretim mezunu personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personel
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar için adaylar müracaatlarını yapabilir.

BAŞVURULAR

Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve iş ilanı formunu doğru, eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir. A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi tarafından incelenmekte olan başvuru formlarından uygun olan tüm adaylar ile irtibata geçilmekte ve adayı personel olarak A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi bünyesinde katmaktadır.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/
Editör: TE Bilisim