A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi Türkiye'nin dört bir yanında hizmet göstermeye ve uygun dükkanlar için yeni mağazalar açmaya devam ediyor. A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer, insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi tarafından duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda farklı pozisyon için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki A 101 market personel alımı ilanlarına kimler başvuru yapabilir, detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 
Farklı Pozisyon: 10
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi  10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personel
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda yer alan pozisyonlar için adaylar A 101 market personel alımı ilanına müracaatlarını gerçekleştirebilir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

A 101 market bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda yer almakta olan linkler vasıtası ile müracaatlarını internet üzerinden formu eksiksiz şekilde doldurarak gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim