Türkiye'nin her noktasına bulunan ve 7 bini aşkın mağazası ile faaliyetlerine hızla devam etmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmekte ve yatırımlarına da devam etmektedir. A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı detayları resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer, açık pozisyonlar bölümü incelendiğinde firmanın farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir, başvurular nasıl ve nereden yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 
Farklı Pozisyon: 10
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans Bilgi İşlem
Genel Başvuru

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için A 101 market personel alımı yapmaktadır. Peki adaylar ilgili pozisyonlar için nasıl başvuru yapacak. Aşağıda belirtilen linki takip edecek olan kişiler nitelikler hakkında detaylı bilgileri öğrenebilir ve müracaatlarını da gerçekleştirebilir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/  
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim