Türkiye'nin market sektörü konusunda lider markaları arasında yer alan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yeni şube açılışları gerçekleştirmeye devam ediyor. Türkiye'nin tüm illerinde şubesi bulunan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımları da gerçekleştirmektedir.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları kariyer bölümü aracılığı ile duyurulmakta ve başvurularda ilgili sitede yer alan formlar aracılığı ile kabul edilmektedir. Yayımlanan pozisyonlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak, detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi  Farklı Pozisyon: 10 Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Şoför Mağaza personeli Depo Elemanı Araç Bakım Personeli Satın Alma Personeli Muhasebe Mali İşler Personeli Finans Bilgi İşlem Genel Başvuru pozisyonları için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapacak.

BAŞVURULAR

A 101 market personel alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip etmesi ve başvurularını da bu kanal üzerinden uygun pozisyonlar için gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/  
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim