Ülkemizin mağazacılık konusunda en büyük yatırımları yapan şirket olarak bilinen ve her geçen gün yeni bölgelere şube açılışları yapmaya devam eden A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi şu anda ülkemizde 7 binden fazla mağaza ile halka hizmet etmeye devam etmekte olup yine personel alımları da gerçekleştirmektedir.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve resmi internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır. Buna göre A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi Türkiye geneli ilgili pozisyonlar için personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Peki personel alımına ilişkin detaylar nelerdir.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
Farklı Pozisyon Sayısı: 10

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans Bilgi İşlem
Genel Başvuru

BAŞVURULAR

Yukarıda ilan bilgisi ve pozisyonlar hakkında bilgi verilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip ederek buradan A 101'in resmi internet sitesine ulaşması ve başvurularını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/  
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim