Türkiye geneli faaliyetlerini sürdürmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi bilindiği üzere açık pozisyonları için personel alımlarını gerçekleştirmektedir. A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alım ilanlarını ve başvurularını resmi internet sitesinden yayımlamakta ve kabul etmektedir.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin resmi internet sitesinde yer almakta olan başvuru bölümüne bakıldığında açık pozisyonlar için tüm Türkiye geneli başvuruların kabul edildiği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi
Farklı Pozisyon Sayısı: 10


ALINACAK POZİSYONLAR

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyona başvuruları kabul ediyor. Peki hangi alınacak pozisyonlar için başvurular kabul ediliyor.
Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personel
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

BAŞVURU DETAYLARI

Yukarıda belirtilmiş olan 10 farklı pozisyon için A 101 personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip etmesi ve karşılarına çıkan formu kendi bilgilerine göre doğru eksiksiz bir şekilde doldurarak göndermesi gerekmektedir. A 101 personel alımı başvurularına adaylar internetten başvurularını yapabilir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim