Ülkemizin market ve mağazacılık konusunda en büyük firmalardan bir tanesi olan ve Türkiye genelinde 7 binden fazlam mağazası on binlerce çalışanı bulunmakta olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yatırımlarına hızla devam ettiği gibi açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımları resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmaktadır.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında firmanın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirdiği görülmektedir. Peki A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve personel alımına ilişkin detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 
Farklı Pozisyon: 10
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans Bilgi İşlem
Genel Başvuru

BAŞVURULAR

Yukarıda A 101 marketin personel alımı yapacağı kadroların bir kısmı verilmiş olup adayların müracaat etmek için aşağıdaki linki takip etmesi ve başvurularını bu kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/  
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim