Türkiye'nin dört bir yanın da bulunan mağazaları ile faaliyet göstermekte olan A 101 yeni mağazacılık anonim şirketi açık pozisyonları için resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer bölümü aracılığı ile doldurulan formlara göre personel alımı gerçekleştirmektedir.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer bölümü incelendiğinde farklı pozisyonlar için sürekli olarak personel alımı başvurularının kabul edildiği görülmektedir. Buna göre ilgili kadrolara adaylar A 101 kariyer sayfası aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi
Alınacak Personel: Çok Sayıda
Alınacak İller: Türkiye Geneli
Farklı Pozisyon: 10

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

A 101 kariyer sayfası aracılığı ile 10 farklı pozisyon için personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Peki A 101 market hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personel
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

BAŞVURULAR

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için personel alımı yapmaktadır. Peki adaylar pozisyonlara nasıl başvuru yapacak. Buna göre adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek müracaatlarını aynı sayfa üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim