A 101 market Türkiye'nin dört bir yanında bulunan marketleri ile aktif olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Resmi internet sitesi aracılığı ile kiralık dükkan taleplerini almakta olan A 101 market uygun gördüğü bütün kiralık dükkanlara mağazalar açmaktadır. Özellikle büyük şehirlerde ki bütün mahallalere birkaç dükkan açmaya başlayan A 101 market kar marjını daha da yükselmiş durumda. Bünyelerinde istihdam eden binlerce personel sayısını daha da artırmakta olan A 101 market yeni personel alımları yapmakta ve başvuruları resmi internet sitesinde bulunan kariyer sayfası aracılığı ile kabul etmektedir. Peki a 101 market hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

A 101 market boş pozisyonlar için personel alımları yapmaya devam etmekte olup boş pozisyonlar hakkında gerekli detayları resmi internet sitesinden sunmakta ve başvuru yapacak olan adayların formu doldurması gerekmektedir.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda bulunan pozisyonlar için A 101 market başvuruları kabul etmektedir. Gelen tüm başvurular ilgili insan kaynakları bölümü aracılığı ile incelenmekte olup A 101 market uygun görmüş olduğu tüm ilanları alınacak personeller bölümüne alarak boş kadroların oluşması ile adayları çağırmakta ve istihdam ettirmektedir. Sizde başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.a101.com.tr/tr/Kariyer.aspx
Editör: TE Bilisim