A 101 market ülkemizin dört bir yanında faaliyetlerine devam etmekte ve her geçen gün yeni bir mağaza açarak kar marjını artırdığı gibi bünyesinde istihdam etmekte olan personel sayısını da yükseltmektedir. İnteraktif iş ilan siteleri aracılığı ile açık kadroları duyurmakta olan A 101 yine resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümünde ki formun doldurulması ile adaylara geri dönüş sağlamaktadır.

İnteraktif iş ilan siteleri aracılığı ile açık kadroları duyuran A 101 market çok sayıda personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak? Başvuru yapacak olan adaylar hangi adımları takip etmelidir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

A 101 market kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılıyor?

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personel
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

Yukarıda bulunmakta olan kadrolar için A 101 market personel alımı yaptığı gibi insan kaynakları bölümünde ki forum aracılığı ile de iş taleplerini kabul etmektedir. Gelen tüm formlar incelenmekte olup uygun görülen adaylar pozisyonlar için aranmakta ve iş başı yapmaktadır. Müracaat etmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

http://www.a101.com.tr/tr/Kariyer.aspx
Editör: TE Bilisim