A101 marketler zinciri bünyelerinde ki boş pozisyonların tamamını doldurmak için personel alım ilanları yayınlamaktadır. Resmi internet sitelerinde yer alan açık pozisyonlar aracılığı ile hangi pozisyonlar için alım yapılacağı duyurulmakta ve adaylarda aranan nitelikler hakkında da detay verilmektedir. Türkiye'nin dört bir yanında mağazası bulunan A 101'in binlerce personeli ve 6 binden fazla satış mağzası bulunmaktadır. Resmi internet siteleri aracılığı ile personel alım ilanı yayınlayan A101 yeni yayınladığı bildiri ile çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

A 101 market zinciri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlar da istihdam edecek? Yayınlanan ilana göre;

Depo Elemanı / Menemen Bölge Deposu
Depo Elemanı / Kıraç
Mağaza Personeli / Eskişehir Bölge
Depo Elemanı / Eskişehir Bölge Deposu
Mağaza Personeli / Kemalpaşa Bölge
Genel Başvuru
Mağaza Personeli / Burdur - Denizli - Isparta
Mağaza Sorumlusu / Şişli Bölge
Depo Elemanı
Mağaza Personeli / Çayyolu - Batıkent - Eryaman
Mağaza Personeli / Şişli Bölge

A 101 yukarıda yer alan pozisyonlar için başvuru alımı yapacak. Bazı bölgeler için personel alım ilanları yayınlamış olan A 101 depo elemanı ve gene başvuru için sınırsız müracaat almakta ve alınan müracaatlardan yüzlerce personel alımı yapılmaktadır. Başvurular için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz. Aynı zamanda A 101 yeni bir iş aracılığı ile de başvuruları kabul etmektedir.

http://www.a101.com.tr/tr/Kariyer.aspx