Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan çok sayıda kuruluş kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları hakkında kuruluşlar resmi internet siteleri ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyuru yaptığı gibi yine İŞKUR aracılığı ile de alınacak olan personeller kamuoyuna duyurulmaktadır.

İŞKUR'un iş arama robotu üzerinden sorgulama yapıldığında büro memuru kadrosu için yurt genelinde 990 personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki müracaatlar nasıl yapılacak.

İŞKUR ARACILIĞI İLE FARKLI FİRMALARA ALIM YAPILACAK

Alımlar İŞKUR aracılığı ile yapılacak ve İŞKUR'a işçi alım ilanı vermiş olan kuruluşlar için yapılacaktır. Müracaat etmek isteyen adayların İŞKUR müracaat merkezlerine müracaat etmesi gerekmektedir.

İNTERNETTEN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

İŞKUR'a gitmek istemeyen ya da vakti olmayan adaylar İŞKUR'un sitesi üzerinden de müracaat yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yukarıda belirtilmiş olan linke girerek adaylar pozisyon bölümüne büro memuru yazarak arama yaptıklarında Türkiye geneli İŞKUR aracılığı ile en az ilköğretim mezunu toplam 990 büro memuru alımı yapıldığını görebilir.

TÜM TÜRKİYE GENELİ ALIM

İŞKUR aracılığı ile tüm Türkiye geneli alım yapılan büro memuru kadrosu için personel alkım ilanlarına bakıldığında 990 kişilik alımın olduğu görülmekte olup adayların müracaat tarihlerinden önce başvuru yapması gerekmektedir. Kimi alım ilanlarının süresi yarın kimileri bir sonra ki gün ve diğer günler de sona ermektedir. Bu yüzden adayların hızlı şekilde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim