Ülkemizin farklı bölgelerinde faaliyetlerini sürdürmekte olan özel sektör firmaları yatırımlarına ara vermeden devam etmekte olup açık olduğunu tespit ettikleri pozisyonlar için personel alımları yapmaktadır. Özel sektör firmalarının personel alımı ilanları İŞKUR aracılığı ile ya da kariyer iş ilanları siteleri üzerinden duyurulmaktadır.

Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında yurt geneli en az ilköğretim mezunu 809 ambar ve depo görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ambar ve depo görevlisi alımına ilişkin detaylar nedir, hangi iller için alımlar yapılıyor, nasıl başvuru yapılır ve kimler müracaat edebilir tüm detayları sizler ile paylaşıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu ilanları ile yurt geneli 809 en az ilköğretim mezunu ambar ve depo görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre alımlar özel sektör firmaları tarafından yapılmaktadır, adayların en az ilköğretim mezunu olması, bazı firmalar için vardiyalı çalışma sistemine uygun olması, kayıt ve çıkış işlemlerini yapabilecek olması, sorumluluk sahibi olması firmalar tarafından aranmakta olan şartlar arasında görünüyor. Peki başvurular ile ilgili detaylar nedir?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Yurt geneli özel sektör firmaları 809 ambar ve depo görevlisi alımı yapılıyor. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir. Buna göre müracaatlarını yapmak isteyen adayların (https://goo.gl/R2q1MJ) linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak git tuşuna basması ve karşısına çıkan ilanların istediğine müracaat etmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim