Türkiy İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlanan ilana göre Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda toplamda 2 bin 264 kişilik kadro ile lise mezunu ve kpss puanı 60 olan personel alımı yapacak. Buna göre Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüklerine ve bağlı olduğu yurt müdürlüklerine, Güvenlik Görevlisi, Bakım Onarım Personeli, İklimlendirme Görevlisi/Kaloriferci alımı gerçekleştirecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Sonrasında ise, lise mezunu veya dengi okul mezunu olan ve Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Güvenlik Görevlisi ve İklimlendirme Görevlisi/Kaloriferci için Vardiyalı çalışmaya engel durumu olmaması da gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylardan, 18 yaşını tamamlamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Özel kanun veya diğer mevzuatlarda yer alan şartları taşımak, Yapılacak arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak ve Ek -1 listesinde belirtilen kadrolara başvuru yapmak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda İŞKUR tarafından yayımlanan sadece 1 işyeri ve meslek konula başvuru yapabileceklerdir. Alımı yapılan adayların deneme süresi 60 gün olup deneme süresini başarılı olarak geçemeyen adayların iş akdi fesh edilecektir.

BAŞVURULAR:

Sözk onusu ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına başladılar. Buna göre başvurular en geç 27 Ağustos 2018 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklarıdr. Başvurular hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim