Geçtiğimiz aylarda kamu personeli alımı yapacağını duyuran Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesindeki personel eksikliği için alım yapıyor. Başvuruların 03 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık son güne gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için başvurularda son güne gelindi. Bir kez daha haberimizde ilgili ilan hakkında detaylı bilgi veriyor olacağız. İşte detaylar.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı Sözlü sınav yöntemi ile bünyesindeki çalışan eksikliğini karşılamak üzere toplamda 60 kişilik boş kadro ile kamu personeli alınacak. Buna göre SSM 9 Yönetici Asistanı, 23 Proje Mühendisi ve 28 Proje Asistanı alımı yapılacak. Başvuru yapacak adaylar bu pozisyonlar için belirtilen nitelikleri mutlaka taşımaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR? BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Savunma Sanayii Müsteşarlığı kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylardan genel ve özel nitelikler aranır. Buna göre adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddeisndeki şartları taşımak, Yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak sınav için ilgili pozisyon için sınava iki defadan katılıp başarısız olmamış olmak ve alım yapılacak pozisyon için belirtilen bölümlerden 4 yıllık eğitim veren üniversitelerden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Ayrıca özel olarak ise, Proje Mühendisi pozisyonu için, 2017 veya 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp1 puan türünden en az 70 almış olmak ve Yabancı Dil sınavından ingilizce dilinden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

Proje Asistanı pozisyonuna başvuru yapacak olanlar ise, 2017 veya 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den KPSSP1 Puan türünden en az 65 puan almış olmak ve YDS'den en z 60 puan almış olmaları gereklidir.

Yönetici Asistanı pozisyonu için ise, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve Yabandı Dil Sınavından İngilice dilinden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Söz konusu ilana başvurular 03 Eylül 2018 tarihinde başladı ve adaylar başvurularını en geç 18 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, aşağıda belirtilen belgeleri son başvuru tarihi olan 18 Eylül 2018, Salı günü mesai bitimine kadar (saat 18:00) sisteme yükleyeceklerdir. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim