Danıştay Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için şoför alımı yapacğaını geçtiğimiz günlerde belirtmişti. Yayımlanan ilana göre Danıştay Başkanlığı şoför alım başvuruları, 09 Temmuz 2018 tarihinde başlamıştı. Ancak başvurularda artık son günlere gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar artık tamamlamaları gerekmektedir. İşte detaylar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Danıştay Başkanlığı6 şoför alımı yapacak ve buna göre adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan kamu personeli seçme sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, 35 Yaşını doldurmamış olmak, Yapılacak güvenlik araştırması ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikte, 2016 yılında yapılan düzenlemeler sonucu E sınıfı sürücü belgesine karşılık gelen D ve DE sürücü belgelerine sahip olan adaylar da başvurabilir.

BAŞVURULAR:

Söz konusu olan ilana adaylar başvurularına 09 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlamışlardı. Ancak başvurularda son günlere gelindi ve adaylar en geç 16 Temmuz 2018 tarihi saat 17:00 a kadar,  Danıştay Başkanlığının internet sitesi olan http://www.danistay.gov.tr‘den temin edilecek başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen Danıştay Başkanlığı Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı No: 149 (Eskişehir yolu 10. Km.) Çankaya/ANKARA adresine başvurabileceklerdir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim