Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı / GTHB ) bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre, adayların başvuru yapabilmeleri için KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir. İşte detaylar.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yayımladığı ilanlara göre, Iğdır Dilucu veteriner Sınır Kontrolü Müdürlüğüne 2 Veteriner hekim ve Şırnak Habur Veteriner SInır Kontrol Müdürlüğüne ise 4 veteriner hekim olmak üzere toplamda 6 personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu ilana adayların başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Vardiyalı çalışmasına engel bir durum olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir sağlık sorunu olmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Fakültelerin Veteriner bölümünden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanların yayımlanması ile birlikte başladılar ve başvurular en geç 13 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gereklidir. Buna göre başvurular, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı resmi internet syfasından doldurulacak başvuru formu ve istenen belgeler ile birlitke şahsen yapılacaktır. Ayrıca ilanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantları kullanabilirsiniz.

Iğdır Dilucu Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü

Şırnak-Habur Veteriner Sınır Kontrol Müdürlüğü

Editör: TE Bilisim