Ülkemizde faaliyetlerine devam etmek olan kamu ve özel kuruluşlar personel alımı yapmaya devam ediyor. Bilindiği gibi hükümetin çalışmaları ile kanuna engelli personellerinde işe alınması için bazı maddeler getirilmiştir. Buna göre şirketler çalıştırdıkları işçi sayısına göre engelli personel çalıştırmakta zorundadır. Bu sebepten ötürü firmalar gerekli pozisyonlarda istihdam etmek üzere engelli personel alımı yapmaya devam ediyor. İnteraktif iş ilan sitelerinde ki bildiriler incelendiğinde toplam 400'e yakın engelli personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapacak? Hangi pozisyonlar için engelli personel alınacak? Engelli personelde bulunması gereken özellikler başvuru linki nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Hizmetlerine devam eden kuruluşlar 400'e yakın engelli personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Yayımlanan ilanlara göre şu pozisyonlar için alım yapılacak.

Kargo Operatörü
Sekreter
Müşteri Temsilcisi
Engelli Personel
Genel Başvuru
Finans Uzmanı Yardımcısı
İnsan Kaynakları Personeli
Ofis Elemanı
Çağrı Merkezi Personeli
Büro Personeli
Üretim Personeli
Temizlik Görevlisi
İdari İşleri Görevlisi
İşçi
Veri Giriş Elemanı

Yukarı da belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere yurt geneline toplam 400'e yakın engelli personel alımı yapılması bekleniyor. Her firma alım yapacağı engelli kişinin farklı niteliklere sahip olmasını beklemektedir. Eğer sizlerde başvuru yapmak, hangi firmanın alım yaptığını öğrenmek, alınan pozisyonlar için aranan şartlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyor veya öz geçmiş bırakmak istiyorsanız aşağıda ki bağlantıyı takip ediniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/engelli#&hc=E