Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar binlerce personel alımı yapmaya devam ediyor. Engelli personellerin hayata kazanılması için hükümet yaptığı çalışmalar sonucu şirketlerin çalıştırdıkları personel sayısının belli oranları kadar engelli personel çalıştırmalarını zorunlu tutmaktadır. Bu sayede engelli adaylar içinde iş imkanları oluşmakta ve hayata kazandırma projeleri başarılı şekilde ilerlemektedir. Faaliyetlerine devam eden şirket, kuruluş ve iş yerleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere engelli personel alımı gerçekleştirmektedir. İnteraktif iş ilanları sitelerinde yayımlanan iş ilanları incelendiğinde 400'den fazla engelli personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi şirketler alım yapacak? Hangi pozisyonlar için alım yapılması bekleniyor?

Hangi Kuruluşlar Alım Yapacak

Faaliyetlerine devam eden kuruluşlar toplam 400'den fazla engelli personel alımı yapacak. Peki hangi firmalar engelli personel alımı yapacak. Yayımlanan iş ilanlarına göre;

Özyeğin Üniversitesi
Rönesans Endüstri
Accenture Danışmanlık Ltd. Şti.
BAT-British American Tobacco
Konak Hastaneleri
Comdata Turkey
KRM Özel İstihdam Hizmetleri
Venüs Giyim San. Ve Tic. A.Ş
Toksöz Grup- Sanovel İlaç

Yukarıda belirtilen kuruluşlar başta olmak üzere ülkemizde faaliyetlerine  devam etmekte olan pek çok kuruluş kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere engelli personel alımı yapacak. Engelli personel alım ilanlarına başvurmak nitelikler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/engelli#&hc=E
Editör: TE Bilisim