Kamu kurumlarında yapılacak memur ve personel alımlarından 7 Eylül tarihinde iki üniversite personel alımı açıkladı. Buna göre geçtiğimiz günlerde yayımlanan alım ilanları ile birlikte 4 Üniversitenin personel istihdamı için açıkladığı alımlar 376 kişi oldu.

Devlet Personel Başkanlığından yapılan alım ilanlarına göre Üniversiteler çok sayıda kadrolu ve sözleşmeli olarak alımlar yapacak. Buna göre 7 Eylül tarihinde duyurulan Yozgat Bozok Üniversitesi 93 sözleşmeli olarak sağlık personelleri alımı yapacak. 7 Eylül tarihinde açıklanan diğer alımlardan Fırat Üniversitesine 3 farklı kadrodan 148 sözleşmeli olarak memur alımı gerçekleşecek. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitenin yayımladığı 2 farklı ilanda toplamda 35 kişilik alım yapılacağı belirtildi. Necmettin Erbakan Üniversitesi ise kadrosunda ihtiyacı bulunan 100 kişilik alım için başvurular devam ediyor.

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ 100 KİŞİ ALIM YAPACAK!

Necmettin Erbakan Üniversitesi Lise ve Ön lisan, Lisans mezunu olan adaylar arasından 100 kişilik alım yapacak. Alım yapılacak kadrolar ise şöyle; Lise mezunu 10 Hemşire, 1 Ebe, 9 Diğer Sağlık Personeli, 11 Sağlık Teknikeri, 5 laborant ve 4 Eczacı, Lisans mezunu 60 Hemşire olarak belirtildi. Eczacı kadrosundaki alımlarda KPSS şartı istenmedi diğer alımlarda ise KPSS ilgili puan türlerinden puan almış olmak gerekiyor. Başvurular 17 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek.

İlan detayları için tıklayın

SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ İŞÇİ VE BÜRO MEMURU ALACAK!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine 35 kişilik işçi ile büro memuru alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre İŞKUR üzerinden yapılacak olan personel alımlarında büro memuru alımları engelli kadrosunda istihdam edilecek. Beden işçisi alımları için ise ilköğretim mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. Başvuru tarihilerini ve başvuru şartlarını kılavuzdan inceleyebilirisiniz.

İlan detayları için tıklayın

FIRAT ÜNİVERSİTESİ 3 KADRODA 148 ALIM YAPACAK!

Fırat Üniversitesinin yeni açıkladığı personel alım ilanında hemşire, fizyoterapi, sağlık teknikeri kadrolarında toplamda 148 kişi istihdam edilecek. Başvuru yapacak olan adaylar 21 Eylül tarihine kadar Fırat Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına istenilen belgeler ile birlikte başvuru yapabilecekler. Eğitim düzeyinde ön lisans ve Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilirler. Diğer başvuru şartları için aşağıdaki bağlantıdan kılavuzu incelebilirsiniz.

İlan detayları için tıklayın.

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ 93 KİŞİ ALIM YAPACAK!

Yozgat Bozok Üniversitenin açıkladığı memur alım ilanına göre 93 kişi istihdam edilecek. Buna göre Devlet Personel Başkanlığından yayımlanan alım ilanında 3 farklı kadroda istihdam edilecek olan personel alımına başvuru yapabilmek için 21 Eylül tarihine kadar başvurular devam edecek. Adaylar şahsen başvuru yapmaları gerekli olacak. Diğer detaylar için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

İlan detayları için tıklayın

Diğer ilanları anında öğrenmek için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz ve İşin olsa sosyal medya sitelerinde takip edebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim