Ülkemizde hizmetlerine devam eden firmalar açık pozisyonları için aralıklarla ihtiyaç doğrultusunda personel alımları gerçekleştirmektedir. İlanların büyük bir bölümü firmalar tarafından hazırlanarak ilan edilmesi için İŞKUR'a gönderilmektedir. İŞKUR'a gönderilen ilanlara göre farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir.

Buna göre İŞKUR'a en çok talep gören kadrolardan bir tanesi olarak bilinen danışma memuru kadrosu için toplam 34 kişilik personel alımı yapıldığı görülmektedir. Adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firmalar: Özel Sektör / Daimi İlanlar
Alınacak Personel Sayısı: 34 Kişi
Pozisyon:Danışma Memuru

ALIM YAPACAK FİRMALAR

Özel sektör firmaları tarafından yayımlanan ilanlara göre toplam 34 kişilik danışma memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alım yapacak firmalar hangileridir?

İKİZLER SPOR VE SPOR HİZMETLERİ
BTN DANIŞMANLIK EĞİTİM PERSONEL HİZMET
BİAPORT APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ 
SARAN KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ
EKOLOJİK ENERJİ A.Ş. 
ÖZKAYNAK ÖĞRENCİ YURDU
CEM ORHANOĞLU MEHMET ALEMDAR

BAŞVURULAR

Yukarıda danışma memuru kadrosu için alım yapacak firmaların bazıları verilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre adayların aşağıdaki linki takip etmesi, tüm firmaların ilanlarını görüntülemesi, nitelikler hakkında bilgi edinmesi ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=17871

TÜM İLANLARI SORGULAMAK İÇİN BURAYA BAKABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim