Yapılan duyurulara göre 3 üniversite toplamda 91 personel alacak. Gaziosmanpaşa üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi toplamda 91 kişiyi bünyesine alacak. Ayrıntılar ve başvuru bilgileri şöyledir.

Devlet Personel Başkanlığının 03 Haziran 2016 tarihli yapımış olduğu duyurusuna göre, İstanbul Üniversitesi 62, Mustafa Kemal Üniversitesi 26 ve Gaziosmanpaşa üniversitesi 3 kişi olmak üzere toplamda 3 üniversite 91 Akademik Personel alımı yapacak. 

Mustafa Kemal üniversitesi, 5 Profesör, 14 Doçent yardımcısı ve 7 Doçent olmak üzere 26 Personel alacak. Her kadro için farklı şartlar arayan Mustafa kemal üniversitesi alacağı personelleri Sınava tabii tutarak bu şekilde alım yapacaktır. Profesör ve Doçent kadrolarına başvuracak adaylar başvurularını şahsen rektörlüğe yaparak, Doçent yardımcıları ise İlgili fakülteye veya Meslek Yüksek Okullarına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın Tam Metnine Buraya Tıklayarak ulaşabilir ve daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi, 21 Doçent, 23 Profesör ve 18 Doçent yardımcısı olmak üzere toplamda 62 farklı pozisyonlara ve farklı fakültelere personel alacak. Başvuruda bulunacak adaylar, en geç 17 Haziran 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak için ve hangi fakültelere alım olacağını incelemek için Buraya Tıklayınız.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Blimleri Fakültesine 1 Doçent, 1 Doçent yardımcısı ve 1 Profesör olmak üzere toplamda 3 adet personel alacak. Başvuruda bulunacak olan adaylar en geç 17 Haziran 2016 tarihine kadar başvurularını şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Geçersiz evrek veya süresi dışında yapılan başvurular kabul edilemeyecektir. İlanın tam metni içni Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim