Üniversiteler personel alım duyurusu yapmaya devam ediyorlar. Üniversiteler bünyelerinde bulunan personel eksikliği için farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 251 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacaklar. Alım yapacak üniversiteler ise, trakya üniversitesi, Ankara üniversitesi ve Dokuzeylül üniversitesidir. Adaylar başvuru yapabilmeleri için istenilen bütün şartlara ve niteliklere uygun olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR BUGÜN SON!

Alım yapacak olan 3 üniversite içinde alım başvuruları aynı günde sona eriyor. Her üniversite için adaylar başvurularına duyuru günü itibari ile başladılar. Başvurular en geç 19 Haziran 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular üniversitelerin istedikleri belgeler ile birlikte Rektörlüklere şahsen yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak olan başvuru şekilleri geçersiz sayılacaktır. 

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTELER VE KADROLARI:

Ankara üniversitesi 100 sözleşmeli personel alımı: Ankara üniversitesi bünyesine alımını yapacağı adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacaktır. Buna göre Ankara üniversitesi: bünyesine, KPSSP3 puan türü sırasına göre 93 Sözleşmeli hemşire, KPSSP93 puan türü sıralamasına göre 6 Tıbbi Görüntüleme Teknikeri ve KPSSP3 puan türü sıralamasına göre 1 kişilik pozisyon ile Diyetisyen alımı gerçekleştirecek.  Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Dokuz Eylül üniversitesi 60 Sözleşmeli Personel Alımı: Dokuz eylül üniversitesi toplamda 60 kişilik boş kadro ile sözleşmeli 55 Hemşire ve 7 Sağlık Teknikeri alımı yapacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Üniversitenin aradığı bütün şartları taşımak zorundadır. Aranan şartlar ve diğer detaylı bilgiler için Buraya Tıklayınız.

Trakya üniversitesi 91 Sözleşmeli Personel Alımı: Trakya üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için toplamda 91 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştiriyor. Trakya üniversitesi, 91 kişilik kadro ile 2 Diyetisyen, 2 psikolog, 36 hemşire, 10 Yoğun Bakım Hemşiresi, 8 Yenidoğan yoğun bakım hemşiresi, 2 Palyatif Bakım Hemşiresi, 9 Sağlık Teknikeri, 2 Laborant ve 20 Lise mezunu hemşire alımı gerçekleştirecek. Detaylı Bilgi İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim