Türkiye üzerinden farklı şehirlerin sınırları içerisinde faaliyet gösteren firmalar tarafından yayımlanan personel alım ilanları 3 farklı pozisyon için alımların olacağı açıklandı. Sektör içerisinde rekabetten dolayı çalışan kontenjan sayılarını arttırmak hedefinde olan firmalar, kontenjamlarını doldurmak amacıyla personel ilanlarını yayımlayarak birçok vatandaş için bir umut kapısı oluşturuyor.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK OLAN POZİSYONLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar neticesinde kontenjan belirlnen kadrolar şu şekilde; " Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı (305), Çağru Merkezi Müşteri Temsilcisi (1171) ve Halka İlişkiler Tanıtım Meslek Elemanı (332) pozisyon ve kontenjan olmak üzere toplamda 3 farklı pozisyon için 1798 personelin alınacağı açıklandı.

BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar ile birlikte her ilan için belirlenen özel şartlar bulunmaktadır. İŞKUR üzerinden yayımlanan 3 farklı ilan içinde yayımlanan genel şartlarda şu şekilde yayınlanmıştır; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, düzenli çalışmasına engel olabilecek bir sorunu olmaması, güvenlik soruşturmasıın olumlu olması, adli sicil belgesinin temiz olması" istenilen genel şartlardandır. 3 farklı ilan içinde belirlenen özel şartlarıda dikkate alması gerek adaylar yapılan başvurularda herhangi bir şarta uyulmadığı tespit edilirse yapılacak olan başvurularının gerçesiz sayılacağı açıklandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel ilanlarına başvuru yapmak için öncelikle İŞKUR sistemine girerek adayların sistem girişlerini yaptıktan sonra arama yerinden ilan metinlerine ulaşarak başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı kadrosu için personel ilanlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi kadrosu için yayımlanan alımlara ulaşmak için TIKLAYINIZ

Halkla İlişkiler kadrosu için personel ilanları için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim