Ülkemizde bulunmakta olan firmalar açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Firmaların personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri ya da resmi internet siteleri üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır.

Türkiye geneli engelli personel alımı ilanlarına bakıldığında toplam 3 bin kişilik personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar engelli kadrosu için personel alımı yapıyor adaylar engelli personel alımı ilanlarına başvurularını nasıl gerçekleştirebilir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapan Firmalar:Özel Sektör / Daimi İlan
Alınacak Personel Sayısı: 3 Bin
Şart: Okur - Yazar olma

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Türkiye geneli toplam 3 bin kişilik engelli personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki alım yapılan pozisyonların bazıları hangileridir?

İnsan Kaynakları Elemanı
Mağaza Engelli Satış Danışmanı
Planlama Teknisyeni
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Hasta Danışmanı
Temizlik Görevlisi
Hasta Bakıcı
Üretim Elemanı
Çay Servis ve Temizlik Elemanı
Satış Destek Elemanı
Ofis Görevlisi
Santral Memuru(Engelli)
İşçi
Ofis İçi Pozisyonlar
Üretim Operatörü

BAŞVURULAR

Engelli kadrosu için alım yapılan pozisyonların bir bölümü yukarıda verilmiştir. Başvurularını yapmak isteyen adayların aşağıdaki linke girerek tüm pozisyonları görüntülemesi ve başvurularını yine aynı kaynaklar üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. İlgili linkler aracılığı ile alım yapılan şehirler ve aranan şartlar hakkında bilgi sahibi olunabilir.

https://goo.gl/X2A5P9
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim