Ülkemizin dört bir yanında faaliyetlerini sürdürmekte olan firmalar açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Özel sektör firmaları personel alımlarını İŞKUR üzerinden ya da interaktif iş ilanları siteleri üzerinden duyurmaktadır.

İŞKUR üzerinden en çok rağbet gösterilmekte olan kadrolar arasında yer alna güvenlik görevlisi kadrosuna bakıldığında Türkiye geneli silahlı ve silahsız toplam 3 bin 570 kişilik güvenlik görevlisi alımının yapıldığı görülmektedir. Alım yapan firmalar bazı nitelikler aramakta olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve güvenlik görevlisi alımı detayları nedir.

ARANAN ŞARTLAR

Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak
En az lise mezunu olmak
Sağlığı mesleği için elverişli olmak
Boy - kilo orantılı olmak (tercih)
Diksiyonu düzgün olmak (tercih)

ALIM YAPAN FİRMALAR

Yukarıda bazı firmaların aramış olduğu güvenlik görevlisi alımı hakkında ki şartlar belirtilmiştir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

ÖZDİLEK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ.VE TEKSTİL SAN A.Ş.
ACA ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
MERKEZ ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
G4S GÜVENLİK HİZ.A.Ş.
K.G.T. GÜVENLİK KORUMA VE ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ
ARASLAR İLT.TURZM.HAY.İNŞ.TAAH.GIDA TİC VE SAN LTD.ŞTİ
DUMANKAYA DİZAYN SİTE YÖNETİMİ

BAŞVURULAR

Yukarıda 3 bin 570 kişilik güvenlik görevlisi alımına ilişkin bazı detaylar verilmiştir. Peki başvuru yapacak olan adayların ne yapması gerekmektedir. Adayların aşağıda yer alan linki takip etmesi ve müracaatlarını bu kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. İllerinde alım varsa İŞKUR merkezlerinden de adaylar başvuru yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim