Ülkemizde faaliyet göstermekte olan kamu ile özel sektör firmaları çalıştırmış olduğu personel sayısına oran ile engelli personel çalıştırmak zorundadır. Bu gibi maddeler ile engelli personellerin hakları aranmakta ve hayata kazandırılma çalışmaları sürdürülmektedir.

Özel sektör firmaları engelli personel alımı ilanlarını hazırlayarak genel olarak ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Buna göre Türkiye geneli toplam 3 bin 137 kişilik engelli personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor ve detaylar nedir.

ALIM YAPACAK FİRMALAR HANGİLERİDİR?

Engelli personel alımı yapan firmalar hangileridir?

Mavi Yaka İnsan Kaynakları, Mitsubishi Electric Turkey Elektrik Ürünleri, Arkadaş Kitabevi ,Soykan Tüketim Malları, LCWaikiki, Enerjisa Dağıtım / Anadolu Yakası Elek, Kontrolmatik Enerji ve Mühendislik

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Türkiye geneli hangi pozisyonlar için engelli personel alıyor.

Genel Başvuru / Engelli, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Temizlik / Kat Görevlisi, Kıdemli Muhasebe Uzmanı (Engelli), İthalat İhracat Asistanı, Sevkiyat Ve Faturalandırma Sorumlusu, Üretim Elemanı, Ermetal Otomotiv ve Eşya Sanayi, Tırsan Treyler Sanayi ve Ticaret

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yukarıda engelli pesonel alımına ilişkin detaylr verilmiştir. Engelli personel kadrosuna başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linkleri takip etmesi ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/3FMRyK - 537 İlan
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx - 2 Bin 600 İlan

Editör: TE Bilisim