Uludağ Üniversitesi geçtiğimiz günlerde bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyonlarda alım yapacağını açıklamıştı. Yayımlanan ilana göre Uludağ Üniversitesi alım yapacağı pozisyonlar için adaylardan 2016 yılına ait kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacak ve bunun dışında genel nitelikler arayacaktır. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık son günlere gelindi.

HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Uludağ Üniversitesi alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan, Alım yapılacak pozisyon için belirtilen ünvanda eğitimini tamamlaış olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lisans kadroları için KPSSP3 ve Önlisans kadroları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Herhangi bir kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak ve herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

Yukarıdaki şartları taşıyan 191 kişi alınacak ve bu 191 kişilik kadro ise şöyledir; 149 Hemşire, 37 Sağlık teknikeri ( 12 Tıbbi Laboratuvar, 2 Radyoterapi, 10 Tıbbi Görüntüleme, 8 Anestezi, 3 Elektronörofizyoloji, 1 Perfüzyon Teknikeri, 1 Odyometri ) 2 Psikolog, 2 Fizyoterapist ve 1 Diğer Sağlık Personeli pozisyonunda Dil ve Konuşma Terapisti.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Uludağ Üniversitesi 191 Personel alımı başvuruları ilanın yayımlanmaı ile birlikte başlamış olup artık sona ermektedir. Buna göre başvurular en geç 26 Nisan 2018 tarihinde sona erecek olup adaylar başvurularını, Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Birimi’ne şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim