Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Üniversite Hastanelerinde sağlık personeli açığı  olduğunu ve ihtiyaç duyulan yerlere Toplamda 2000 adet hemşire ve sağlık personeli alacağını duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından açıklanan 2000 hemşire ve sağlık personeli alımı ilanına dair bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yapmış olduğu Açıklama ile birlikte birçok kişinin beklediğim alımları ile ilgili büyük müjdeyi verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaptığı açıklama ile birlikte 2000 sağlık personeli ve hemşire alınacağına duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun açıklamalarına yer veren Posta gazetesinin haberine göre 2000 civarında alınması beklenen sağlık personeli ile birlikte üniversitelerde bulunan açık kadroların ihtiyaçlarını tamamlamak adına Ayrıca hemşire alımları da gerçekleşecek.

Bakan Müezzinoğlu, sağlık personelleri alımları için büyük bir titizlikle çalışma yaptıklarını ve yaklaşık 2000 civarında personel kadrosu için Maliye Bakanlığı ile YÖK imza açlıklarını aktardı. Ayrıca bakan Müezzinoğlu, gelecek haftalardan itibaren özellikle acil servisler, yoğun bakım ile birlikte ihtiyaç duyulan açık olan pozisyonlara kadrolarında verileceğini belirtti. bakan Müezzinoğlu tarafından yapılan bu açıklamalarla birlikte en kısa zamanda sağlık personelleri alımları ilanı için açıklama yapılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim