Bilindiği gibi sağlık sektöründe ciddi bir düzeyde açık olduğu için pek çok genç iş bulabilmek için bu sektörü tercih etmektedir. Devlet kadrolarında iş bulamayan adaylar özel sektörde iş ilanları aramaktadır. Hastanelerin insan kaynakları bölümlerine iş başvurusu yapabileceğiniz gibi yine yayımlanmış olan alım ilanlarına başvurarak da özel hastanelerde ve kuruluşlar da istihdam edebilirsiniz. İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Türkiye genelinde toplam 200'e yakın hemşire alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere hemşire alımı yapacak.

Hangi Kuruluşlar Alım Yapacak

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli faaliyetlerinde devam etmekte olan kuruluşlar 200'e yakın hemşire alımı yapacak. Peki hangi kuruluşlar alım yapacak?

Özel Academic Hospital
Özel İlgi Hastanesi
Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. - Medicalpark İzmir
Medicalpark Gaziantep Hastanesi
Avcılar Hospital
Gökhan Beyhan Plastik Cerrahi Kliniği
İstanbul Cerrahi Sağlık Grubu
Medistate Kavacık Hastanesi
MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.
Darüşşafaka Cemiyeti

Yukarıda bulunmakta olan tüm özel hastaneler  ve kuruluşlar başta olmak üzere yüzlerce farklı hastane kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere hemşire alımı yapmaktadır. Her alım ilanı için aranan nitelikler farklı farklı belirtilmiş olup. Bu nitelikler hakkında bilgi edinmek ve gerekli ilanlara müracaat etmek isteyen adayların aşağıda yer almakta olan linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&pkw=hemşire
Editör: TE Bilisim