Türkiye İş Kurumu aracılığı ile özel sektör firmaları başta olmak üzere kamu kuurmları açık pozisyonlarına göre ilanlar yayımlamaya devam ediyor. İlanlar daimi ve geçici süreli yayımlanmakta olup yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında 2 farklı kamu kurumunun ilan yayımlandığı görülmektedir.

İki farklı kamu kurumunun yayımlandığı ilanlara göre toplam 6 kişilik kamu personeli alımı yapılacak olup adayların okur - yazar olma şartını yerine getirmeleri gerekmektedir. Peki hangi kamu kurumları alım yapıyor ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

DETAYLAR

Başvuru Muatap: İŞKUR
En Az Mezuniyet: Okur - Yazar
Başvurular: 29 Haziran - 10 Temmuz 2017

ALIM YAPAN KURUMLAR VE POZİSYONLAR

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanlara göre 2 farklı kamu kurumunun toplam 6 kişilik kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor.

DEMİRTAŞ SULAMA BİRLİĞİ

Beden İşçisi (Genel) - 2 Geçici İşçi

YENİPAZAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI 

Beden İşçisi (Genel) - 4 Geçici İşçi

Yukarıda belirtilmiş olan Demirtaş Sulama Birliği ve Yenipazar Belediye Başkanlığı beden işçisi pozisyonu için toplam 6 kişilik geçici kamu personeli alımı yapacaktır. Başvurular 10 Temmuz 2017'de sona eriyor ve adayların müracaatlar için kurumların bulunduğu ilçe İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden başvurularını yapması gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim