İŞKUR üzerinden kamu kurumları ve özel sektör firmaları ilan yayımlamaya devam ediyor. Buna göre İŞKUR üzerinden bugün yayımlanan ilanlara bakıldığında iki farklı kamu kurumunun personel alımı ilanı yayımladığı görülmektedir.

Alımlar daimi ve geçici sürekli yapılmakta olup 2 farklı kamu kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 12 kişilik personel alımı yapılmaktadır. Peki İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre hangi kurumlar personel alımı yapıyor ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

KURUMLAR VE POZİSYONLAR

İŞKUR üzerinden 2 farklı kamu kurumu 12 kişilik kamu personeli alımı ilanı yayımladı. Peki hangi kurumlar ilan yayımladığı ve ilan yayımlayan kurumlar hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

MERAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER

Diğer Sondajcılar Ve İlgili İşçiler - 3 Daimi Personel

GÜMÜŞHANE İL ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ

Kepçe Operatörü - 1 Geçici Personel
Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik) - 1 Geçici Personel
İş Makineleri Bakım ve Onarımcısı - 2 Geçici Personel
İş Makineleri Motor ve Aktarma Organları Bakım ve Onarımcısı - 1 Geçici Personel
Kamyonet Şoförü - 1 Geçici Personel
Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü - 1 Geçici Personel
Silindir Operatörü - 2 Geçici Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Gümüşhane İl Özel İdaresi ve Meram Belediye Başkanlığı personel alımı yapacaktır. Gümüşhane başvurularını adaylar Gümüşhane İŞKUR merkezlerinden ve Meram Belediye Başkanlığı ilanı için ise adaylar Türkiye geneli İŞKUR merkezlerinden müracaatlarını 7 Temmuz 2017 tarihine kadar yapabilir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim