Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan özel sektör kuruluşları açık pozisyonlarına personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. İnteraktif iş ilanları siteleri ve İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli toplam 2 bin 600 kişilik engelli personel alımı yapıldığı görülmektedir.

Engelli personel alımlarının interaktif iş ilanları siteleri ve İŞKUR aracılığı ile yayımlandığı görülmektedir. Farklı sektörler de hizmet vermekte olan kuruluşlar engelli personel alımı yapmaktadır. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Satış Danışmanı
Ofis Destek Personeli
.Net Developer
Test Uzmanı
Temizlik Görevlisi
Engelli Üretim Operatörü
Üretim Elemanı
Ofisboy
Depo Görevlisi
Müşteri İlişkileri Uzmanı
Kalite Geliştirme Uzmanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için engelli personel alımı yapılacaktır.

ALIM YAPAN FİRMALAR

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı
ebebek
Omuz Omuza Danışmanlık
Mektebim Okulları
Watsons
ZF Sachs Süspansiyon Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.
Deha Mağazacılık Ev Tekstili Ürünleri San. Tic.A.Ş
Cloos Kaynak Teknik San. Ltd. Şti

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar başta olmak üzere farklı firmalar engelli personel alıyor.

BAŞVURULAR

2 bin 600 engelli personel alımı yapılacaktır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir. İŞKUR'un resmi internet sitesine girecek olan engelli adaylar kendi illerinde alım varsa İŞKUR şubelerinden başvurularını gerçekleştirebilir. İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan 450'ye yakın pozisyona başvuru için aşağıda ki linki takip ediniz.

https://goo.gl/9H35kn
TÜM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim