İŞKUR üzerinden ayrı ayrı yayınlanan, Kamu Personeli ve Özel Sektör personeli olarak istihdam edilecek olan toplamda 130 destek elemanı alım ilanı yayınlandı. Buna göre; Bilgi İşlem Destek Elemanı, Arşiv Destek Elemanı, Bilgi İşlem Destek Sorumlusu, Destek Personeli, Proje Destek Elemanı (Mimar), Satış Destek Personeli ve Yöneticisi gibi pozisyonlara 130 eleman alınacağı netleşti.

Birçok farklı kurumun ve özel sektör kuruluşunun farklı ilanlar yayınlaması sonucunda ortaya çıkan istihdam şartlarıyla birlikte, farklı gereksinimleri yerine getirecek adaylara istihdam şartı sunulmaktadır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

İlanların birçoğunda yeterlilik ve uzmanlık şartı arandığı için, istediğiniz alanda işe başvuru yapabilmek için gerekli olan şartların geneli şu şekildedir; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, Kamu Hak ve Hizmetlerinden mahrum olmamak, benzeri pozisyonda ve kurumda daha önceden işten çıkmış veya çıkarılmış olmamak, başvuracağı pozisyona göre en az Lise en fazla Lisans mezunu olmak gibi şartlar yer almaktadır..

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvuru yapabilmeniz için, İŞKUR üzerinden ilgili ilanın sayfasına ulaşıp, internet üzerinden başvuru yapmanız gerekiyor. Bunun haricinde, bulunduğunuz ildeki İŞKUR bürolarına giderek de başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim