Vestel yenilenen teknoloji ile firmasını ve ürünlerini daha modern hale getirerek pazarda söz sahibi olmak için çalışmalarına devam ediyor. Buna göre pazarda her geçen süre zarfında yeni ürünler ile karşımıza çıkan Vestel markasını güçlendirebilmek için nitelikli personel alımlarına devam ediyor. Vestel pozisyonlarını resmi internet sitesinde bulunan İnsan Kaynakları sayfası aracılığı ile duyurduğu gibi interaktif iş ilanları sitesi aracılığı ile de pozisyonlarını kamuoyuna paylaşmaktadır. Yeni yayınlanan tüm iş ilanları incelendiğinde Vestel çok sayda personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Kaç Personel Alımı Yapılacak?

Vestel iş ilanlar yayınlayarak çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki kaç personel alınacak? Yayınlanan iş ilanları incelendiğinde net olarak sayı verilmemiş fakat 66 farklı pozisyon için çok sayıda personel alınacağı görülmektedir.

Otomasyon Proje Mühendisi
Çağrı Merkezi Takım Lideri
Sistem Analiz Mühendisi
Müşteri Destek Mühendisi
Kalıp Teknikeri
ARGE Makine Mühendisi
Elektrik Elektronik Mühendisi
Kalıp Tasarım Mühendisi
Elektrik Bakım Mühendisi
Vardiya Amiri
Endüstri Mühendisi
Satış Destek Elemanı ( Engelli )
İnsan Kaynakları Uzmanı

Yukarıda adı geçen pozisyonlar başta olmak üzere toplam 66 farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılacak. Her pozisyon için nitelikler farklı olduğu için sayfamız aracılığı ile bu bilgileri duyuramıyoruz. Sizlerde Vestel'de çalışmak, pozisyonları ve detayları öğrenmek istiyorsanız aşağıda bulunan linki takip edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/vestel-a-s-is-ilanlari-c1115-p1249/
Editör: TE Bilisim