Tunceli Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı
 Tunceli Üniversitesi 13 Nisan 2015 tarihinde Öğretim Elemanı için duyuruda bulundu.  Tunceli Üniversitesi bünyesinin öğretim üyesi ihtiyacını karşılamak için, Gıda Bilimlerine Mühendislik Fakültesi/Gıda Mühendisliği bölümüne derecesi  olan  adet Profesör alacak.  Başvuruda bulunacak adaylar Biyokimya alanında Doçentlik unvanını almış olup; serbest radikaller, antioksidanlar ve enzim kinetiği konularında çalışmalar yapmış olmalıdır. 
Tunceli Üniversitesi Rektörlüğünün duyurusuna göre başvuruda bulunacak adaylar, 13 Nisan 2015 tarihinde başvurulara başlayıp en geç 27 Nisan 2015 tarihine kadar başvurularınızı gerçekleştirmelidirler.  Başvuruda Bulnacak adaylar aşağıda verilen belgeleri temin etmeleri gerekmektedir.
Profesör Kadrosu İçin Gerekli Belgeler

1 - Başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçe, Özgeçmiş, Yayın listesi, 2 adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı örneği, askerlik durum belgesi (erkek adaylar için), resmi kurumlarca onaylanmış diplomalar (Lisans, Yüksek lisans, Doktora) ve Doçentlik Belgesi (yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması), Çalışanların (daha önceden çalışıp ayrılmış olanlar dahil) onaylı hizmet belgesi dökümü, Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 adet dosya ile Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir. 
Belirtilen şartları taşımayan adaylar ve başvuru süresini kaçırmış olan adayların başvuruları dikkate alınmayacak. 
Başvurular:
Tunceli Üniversitesi
Aktuluk Mahallesi Üniversite Yerleşkesi Merkez/TUNCELİ
Tel: 0428 213 1794
Başvurular bu iletişim bilgilerinden gerçekleşecektir.
Tunceli üniversitesi Öğretim Üyesi alımı İlanının Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim