Sağlık Bilimleri Üniversitesi kadrolarında bulunan akademik personel ihtiyacı için alım duyurusu yayımladı. Devlet Personel Başkanlığından yapılan memur alım ilanına göre farklı kadrolarda ve branşlarda yurt içi ve yurt dışı birimlerde görevlendirilmek üzere personeller alınacağı açıklandı. Buna göre alım yapılacak olan personellerin başvuruları ne zamana kadar yapması gerekecek. Başvuruda aranan şartlar neler?

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu kapsamında öğretim üyeliğine atanmak üzere yapılacak olan alımlarda profesör kadrosu daimi olup başvuru yapacak olan adayların başvuru dilekçelerinde özgeçmişini, doçentlik belgelerini ve başvuru belgeleri ile birlikte şahsen başvuru yapmaları istenilmekte. Doktor öğretim üyesi alımlarında ise özgeçmiş ve doktora belgeleri ile birlikte istenilen belgelerin başvuru ilanından 15 gün içinde şahsen başvuru yapılması istenilmekte. 

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK!

Başvuruda aranan şartlar Anabilim dalı programında ve bölümde farklılık göstermekte. Personeller Adana, Ankara, Bursa, Elazığ, Erzurum, Bağcılar, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Samsun, Van illerinde bulunan birimlerde görevlendirilecek.

Başvurular ile ilgili ayrıntılı bilgilere sbu.edu.tr adresinden Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinden iletişim numarasından bilgi edinilebilecekleri belirtildi. Başvuru şartlarını ve alım yapılacak birimler için;

Başvuru kılavuzu