Resmi Gazete'de 20 Eylül 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Milli Savunma Üniversitesi personel alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu yayımlanan ilana göre MSÜ bünyesindek eksikliği gidermek için farklı pozisyonlardan Akademik Personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre toplamda 221 kişi alınacak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Milli Savunma Üniversitesi rektörlüğüne bağlı akademik birimlere OHAL kapsamında bazı tedbirler alınması ve Milli Savunma Üniversitesi kurulması ile Bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dari kanun hükmündeAstsubay Meslek Yüksekokulları kanunu, MSÜ akademik Personelin Seçimi, atanmasıi görevde yükselme ile ilgili maddelerine göre, sivil kaynaktan profesör, doçent, doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alımı yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylardan başvuru yapabilmeleri için, İlgili fakültelerin Lisans dereceli bölümlerinden mezun olmuş olmak, Doktor öğretim üyeliğine başvuru yapacaklar için Yabancı Dİl sınavından en az 55 puan almış olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Yedek subay, erbaş/er hariç olmak üzere asker kişi olmamak, Yurtdışında eğitim almış olan adaylar için YÖK tarafından alınan Doktora diplomaları için ÜAK taafından verilecek denklik almış olmak, İlgili kadrolar için özel nitelikleri taşımak, Araştırma kadrosu pozisyonu için 01 Ocak 1984 ve sonrası doğumlu olmak, Öğretim üyesi dışındaki kadrolara yapılacak başvurular için yabancı dil sınav sonucu en az 50, ALES sonucu en az 70 olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvuru dilekçesini Üniversitenin resmi internet sitesindeki örneğe göre hazırlayacaklardır. Yayımlanan ilana göre, Öğretim Üyesi dışındaki kadrolar için, Ön Değerlendirme Sonuçları 15 Ekim 2018 tarihi ile 19 Ekim 2018 tarihi olarak belirtilmiştir. Giriş SInavı tarihleri ise, 22 Ekim 2018 tarihi ile 02 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Asil ve Yedek adayların açıklanma tarihleri ise, 05 Kasım 2018 tarihi ile 09 Kasım 2018 tarihleri arasında açıklanacaktır. Resmi Gazete tarafından yayımlanan ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim