Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi personel alım ilanı yayımlandı. 38 kişilik personel alım ilanı yayımlanmasının ardından başvurular 4 Haziran tarihinden itibaren alınmaya başlandı. Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi üzerinden duyurulan alımlarda başvuru şartları ve başvuruya ilişkin bilgileri aktarıyoruz.

Doçent, Doktor Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi unvanlarında personel alımı için başvuru süresi 3 Temmuz tarihinde son bulacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine 38 kişilik memur alımı başvurularında adayların 657 sayılı devlet memurları kanununda 48. madde de belirtilen şartları taşımaları gerekiyor. Bunun yanı sıra adayların yapılacak olan güvenlik soruşturmalarından olumlu sonuçlandırmak, öğretim üyesi ve doktora ünvanlarında başvuru yapılacak olan özel şartları taşımak gerekiyor. 

BAŞVURU BELGELERİ;

Doçent unvanındaki başvurularda; Özgeçmiş, nüfus cüzdanı fotokopisi, askerlik ile ilgili ilişiği olmadığını belgeleyen belge, doçentlik belgesi- noter yada kurum onaylı, lisans, yüksek lisans doktora ve uzmanlık belgesi-noter yada kurum onaylı, YDS sonuç belgesi, adli sicil belgesi, güvenlik ve arşiv araştırma formu, JSGA puanlama şablonui 2 adet fotoğraf - 6 ay içinde çekilmiş, himzet döküm belgesi - yayın belgesi ÜAK formatında, ) Bilimsel çalışma ve yayınlarını bilimsel çalışma ve yayınlar CD ortamında da verielcek. 4 nüsha dosya olarak hazırlanacak. Yukarıdaki belgeler dilekçe ekinde müracaatta sunulacak. Diğer unvandaki başvurular için aşağıdaki ilan metnini inceleyebilirsiniz.

Başvurular Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Akademik Gelişim ve Değerlendirme Şube Müdürlüğüne yapılabilecek.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim