Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer alan ve iş verenler ile iş arayanları bir araya getirmekte olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR resmi internet sitesi ile yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. İşin Olsa ekibi olarak sizin için özel bir içerik ürettik.

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR Türkiye geneli en az ilkokul mezunu bin 131 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alımı yapıyor. Peki ilgili ilana adaylar başvurularını nasıl yapabilir ve başvurulara ilişkin bilgiler nedir? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları açıklıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından yayımlanan özel sektör firmalarının en az ilkokul mezunu bin 131 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarıan hakim olmak, diksiyonu düzgün olmak, sorumluluk sahibi olmak, müşteri ilişkilerine önem vermek şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR bin 131 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/BFCQjn linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırıp ilgili sayfaya gitmesi gerekmektedir. Buna göre adayların ilgili sayfa aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirebilir.