Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı

Gaziantep Üniversitesi personel alıyor. Gaziantep Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere 8 adet Profesör ve 1 adet Yardımcı Doçent olmak üzere toplamda 9 adet Öğretim üyesi alacaktır. Sizde Gaziantep Üniversitesi ailesine katılmak için, alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine, başvuru sırasında istenilen belgelere ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuruda bulunabilrsiniz. 

İLAN

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili Yönetmelik uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Başvurular ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen yapılacaktır.

1-İlan edilen Profesör kadrosuna başvuracak adayların anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 7 (yedi) nüsha dosya veya elektronik ortamda hazırlanmış (7 adet Flash bellek) ile birlikte Rektörlüğe teslim etmeleri gerekmektedir.

2-Yardımcı Doçent adayları başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş ve diplomalarını ekleyerek ilgili dekanlığa başvuru yapmaları; Ayrıca hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 5 (beş) nüsha dosyayı veya elektronik ortamda hazırlanmış (5 adet) Flash bellek ise ilgili fakülte dekanlığına, yapılacak yabancı dil sınavında başarılı olunması halinde teslim etmeleri gerekmektedir.

3-Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran adaylar Üniversitemiz Rektörlüğünce oluşturulacak jüri tarafından, ilgili programa ilişkin eğitim dilinde 20 dakikalık ders verebilme sınavına katılmaları gerekmektedir.

4-Adayların, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 23.ve 26. maddelerinde belirtilen asgari Koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşulları sağlamaları gerekmektedir.

5-Tüm adayların Üniversitemiz Senatosu tarafından Öğretim Üyeleri (Profesör, Yardımcı Doçent) kadroları için belirlenen şartları sağlamaları gerekmektedir.Bu şartlar Üniversitemizin web sitesi, www.gantep.edu.tr/kriterler sayfasında görülebilir veya Personel Dairesi Başkanlığından sağlanabilir.

FAKÜLTESİ

BÖLÜMÜ

ANABİLİM DALI

UNVANI

ADETİ

AÇIKLAMA

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Kardiyoloji

Profesör

1

 

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Kardiyoloji

Profesör

1

 

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Klinik

Bakteriyoloji ve

Enfeksiyon

Hastalıkları

Profesör

1

 

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Profesör

1

 

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

İç Hastalıkları

Profesör

1

Erişkin Endokrin Uzmanı olmak.

 

Tıp Fakültesi

Cerrahi Tıp Bilimleri

Göğüs Cerrahisi

Profesör

1

 

Mühendislik

Fakültesi

Fizik

Mühendisliği

Nükleer Fizik

Profesör

1

 

Mühendislik

Fakültesi

Fizik

Mühendisliği

Atom ve Molekül Fiziği

Profesör

1

 

Diş Hekimliği Fakültesi

Klinik Bilimler

Ortodonti

Yrd.Doç

1

Editör: TE Bilisim