Ülkemizin dört bir yanında eğitim kurumları bulunmakta olan ve verdiği eğitim ile öğrencilerinin başarısını günden güne artırmaya çalışmakta olan Doğa Koleji Okulları büyüme oranlarının artması, memnuniyetin yükselmesi için personel alım ilanları da yayımlamaya devam ediyor. Doğa Koleji personel alımı konusunda resmi internet sitesinden bilgi verdiği gibi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonları duyurmaktadır.
İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile tüm açık pozisyonları duyurmakta olan Doğa Koleji Okulları personel alımı yapmakta olup müracaatları bu kanal üzerinden kabul etmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

Doğa Koleji Okulları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı iş ilanlarına göre personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak?

Dizgi Personeli
Ön Muhasebe Sorumlusu
Native English Teacher
Bilgi Teknolojileri Sorumlusu
Sınıf Öğretmeni
Halkla İlişkiler Yöneticisi/Yönetmeni
İngilizce Öğretmeni
Tarih Öğretmeni
Fizik Öğretmeni
Fen ve Teknoloji Öğretmeni
Felsefe Öğretmeni
Aday Sınıf Öğretmeni
Ekoloji Öğretmeni

Yukarıda bulunmakta olan kadrolar başta olmak üzere 30'dan fazla farklı pozisyon için Doğa Koleji Okulları personel alımı yapacaktır. Personel alım ilanlarına müracaat etmek isteyen adayların gerekli niteliklere ve Doğa Kolejinin belirtmiş olduğu şartlara sahip olması gerekmektedir. Müracaat etmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

https://goo.gl/3iXXnL
Editör: TE Bilisim