Yaz aylarının yaklaşması ile pek çok üniversitenin dersleri tamamlandı. Bütünlemeler ile kapanan üniversiteler yaz okulu ile tekrar öğrencilere açılmaktadır. Yaz aylarında genel olarak Devlet Personel Başkanlığı başta olmak üzere pek çok yayın organından Üniversiteler akademisyen alımı yapacağını duyurmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığının yaptığı açıklama ile dört üniversitenin toplam 120'ye yakın akademisyen alımı yapacağını duyurdu.

120'ye Yakın Akademisyen Alınacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile Düzce Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi ve Adıyaman Üniversitesinin bünyelerinde istihdam etmek üzere 120'ye yakın akademisyen alımının yapılacağı bildirildi.

Hangi Pozisyonlarda Alım Yapılacak

Düzce Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi ve Adıyaman Üniversitesi kendi resmi siteleri üzerinden yayınladıkları ilanlar dahilinde Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesör ünvanlarında istihdam etmek üzere akademisyen alımı yapacaklarını duyurdular.

Söz konusu profesörler başvurularını rektörlük aracılığı ile yaparken yapmış oldukları bilimsel çalışmaları mutlaka beyan etmeleri gerekmektedir. Yardımcı Doçent başvuruları ilgili mercilerden yapılmak ile beraber sözlü, yazılı sınavlara tabii tutulabilirler. Doçent başvuruları da profesör başvurusu gibi yapılmakta olup varsa yaptıkları bilimse çalışmaları müracaat esnasında beyan etmeleri gerekmektedir. İlanların detayları ve başvurular hakkında bilgi öğrenmek isterseniz aşağıda yer alan bildirileri inceleyebilirsiniz.

Bildiri 1

Bildiri 2

Bildiri 3

Bildiri 4


 
Editör: TE Bilisim