Ülkemizin en önemli firmaları arasında yer alan ve dekorasyondan mutfak ürünlerine bahçe'den ev ürünlerine iş yerinden mobilya ürünlerine kadar çeşit çeşit farklı kategorilerde satışlar gerçekleştirmekte olan Bauhaus yatırımlarını sürdürmekte ve uygun alanlara devasa büyüklükte tesisler kurmaktadır.

Personel ihtiyacı olduğunu tespit ettiği alanlar için Bauhaus personel alımı gerçekleştirmekte olup personel ilanları Bauhaus'un resmi internet sitesinde yer alan iş imkanları bölümünde yayımlanmaktadır. Yeni yayımlanan ilana göre personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak ve detaylar nedir?

POZİSYONLAR ve DETAYLAR

Pozisyon: Satış Danışmanı olarak bilinmekte olup çalışacak kategoriler El Aletleri / Makinalar, Ahşap / Sanatsal Malzemeler, Ev Gereçleri / Oto Aksesuarı, Boya / Halı / Duvar Kağıdı/Perde ve Perde Aksesuar, Hırdavat, Seramik / Yapı Malzemeleri, Banyo / Vitrifiye / Sıhhi Tesisat, Elektro / Aydınlatma ve Bahçe Dünyası olarak bilinmektedir. Peki hangi şartlar aranacaktır.

ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Marketçilik sektöründe deneyimli,, Lise, tercihen Meslek Lisesi mezunu,İnsan ilişkilerinde başarılı, çalışkan ve azimli, Şubelerimize yakın yerlerde ikamet eden, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış şartları aranmakta olup adaylar bu şartlara uyum sağlıyorsa müracaatlarını gerçekleştirebilir

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Bauhaus'un kariyer, personel alımına ilişkin detaylar ve nitelikler yukarı bölüm de verilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve burada kuruluşun istediği nitelikler, pozisyonlar hakkında bilgi edinmesi, form yardımı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://www.bauhaus.com.tr/s/is-imkanlari  
TÜM İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ