Almanya'nın en önemli güvenlik şirketleri arasında bilinmekte olan Kobil Group bilindiği üzere aralıklarla personel alımı gerçekleştirmekte olup alım yapacağı pozisyonlara oldukça bilgili kişileri yerleştirmekte ve işçilerine maaşlarını yüksek düzeyde vermektedir.

Buna göre Almanya'nın önemli güvenlik şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen Kobil, Türkiye'de çalışmak üzere 10 bin euro maaşla toplam 100 personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki personel alımına ilişkin detaylar nedir? Alım yapılacak olan kadrolar nelerdir adaylar hangi işleri yapacak?

HANGİ POZİSYONA ALIM YAPILACAK?

Kobil Group tarafından yapılan açıklama da kripto uzmanları konusunda personel alımı yapacaklarını duyurdu. Bilindiği üzere son aylarda özellikle kripto para birimi konusu giderek yükselişe geçmeye devam ediyor. Kobil firmasının da kripto uzmanları pozisyonu için toplam 100 personel alımı yapacak.

Şu anda geçici personeller hariç olmak üzere daimi süreli eğitimli toplam 150 üst düzey kripto uzman çalıştırdıklarını belirten Kobil Group 100 yeni personel alımı yapacaklarını belirtti. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları açıklıyoruz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Kobil Group tarafından yapılan açıklamaya göre 10 bin euro maaşla çalışacak 100 personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre yapılan duyuruda başvuruların Worm aracılığı ile yapılacağı belirtildi. Firmanın hedefi bu sene bir milyar liraya yükseldi.

Editör: TE Bilisim