Ülkemizde taşeron olarak istihdam etmekte olan yüz binlerce işçi bilindiği üzere hükümetin taşeron yasasını çıkartması sonucu kadroya geçecek. Buna göre adaylar başvurularını gerçekleştirdi ve taşerona kadro başvuru sonuçları açıklandı.

Şu anda bazı adaylar taşerona kadro sınavına girdi, bazıları sınava gireceği günü bekliyor bazıları ise kurumlarının sınav tarihlerini açıklamasını beklemektedir. Buna göre Türkiye İş Kurumu geçtiğimiz 14 Mart 2018 tarihinde genel müdürlükte istihdam etmekte olan taşeron işçiler için taşerona kadro sınavı düzenledi ve sınav sonuçları açıklandı.

TAŞERON SINAV SONUCU AÇIKLANDI!

Türkiye İş Kurumu İŞKUR resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan açıklama da genel müdürlükte istihdam etmekte olan taşeron işçilerinin girmiş olduğu sınavın açıklandığı belirtildi. Buna göre yayımlanan duyuru ilan linkler verildi ve kimlerin kazanıp kimlerin kazanamadığı hakkında bilgiler verildi. Sonuçlarını öğrenmek isteyen adayların https://goo.gl/mBqBKL linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak sonuçlarını öğrenmesi gerekmektedir.

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından yayımlanan ve taşerona kadro almaya hak kazanan adaylar 2 Nisan 2018 tarihi itibari ile kadroya geçmiş olacak. Buna göre bilindiği üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama da taşeron işçilerin 3 Nisan 2018 tarihiyle beraber kadroya geçmiş bir şekilde istihdam faaliyetlerine devam edeceğini duyurmuştu.

Editör: TE Bilisim