Türkiye geneli faaliyetlerine devam etmekte olan belediye başkanlıkları personel ve memur alımları yapmaya devam ediyor. Alım ilanlarının hazırlaması ile bildiriler Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmakta ve müracaatlar başlamaktadır.

Geçtiğimiz gün Zonguldak Bakacakkadı Belediye Başkanlığı tarafından kamuoyuna sözleşmeli memur personel alım ilanı yayımlandı. Alım ilanına göre Bakacakkadı Belediye Başkanlığının büro görevlisi alımı yapacağı öğrenildi.

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

Zonguldak Bakacakkadı Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli olarak çalışacak büro görevlisi alımı yapılacağı öğrenildi. Peki Zonguldak Bakacakkadı Belediye Başkanlığının alım ilanına kimler müracaat edebilir?

T.C. Vatandaşı olmak,
İş Kanununa göre çalışma vasıflarına sahip olmak,
En az ilköğretim en fazla lise mezunu olmak,
Mahalli İdarelerde en az 1 yıl çalışmış olmak,
İş ve sosyal hayatta iletişim ve kamu hizmetlerinin sunumunda uyulması gereken usul ve esaslara ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olmak,
Müracaat tarihi itibariyle 18 yaşından gün almış olmak.

Yukarıda Zonguldak Bakacakkadı Belediye Başkanlığının büro görevlisi alım ilanı için hangi şartları aradığı belirtilmiştir.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Zonguldak Bakacakkadı Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde 5 ay 29 gün sureti ile çalışmak üzere büro görevlisi alımı yapılacağı öğrenildi. Peki başvurular nasıl yapılır? Adaylar Türkiye geneli İŞKUR müracaat merkezi ya da ''www.iskur.gov.tr'' aracılığı ile 8 Mart 2017 tarihine kadar başvuru yapabilir.