Yüksek Seçim Kurulu YSK tarafından hazırlanan ilan geçtiğimiz hafta kamuoyuna duyuruldu ve ilgili ilana göre Yüksek Seçim Kurulu YSK'nın kendi bünyelerinde bulunan açık pozisyonlarda görev yapmak üzere toplam 549 memur alımı yapacağı öğrenildi.

Buna göre ilgili pozisyonlar için alım yapılan en az lise mezunu 549 memur alımı başvuruları 7 Mart 2018 tarihi itibari ile başladı ve adaylar farklı pozisyonlar için başvurularını yapacak ve aranan şartlar nelerdir? Yüksek Seçim Kurulu YSK 549 alım ilanına ilişkin tüm detayları sizlere açıklıyoruz.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Yüksek Seçim Kurulu YSK kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 549 memur alımı yapacaktır. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre 6 Mühendis, 6 istatikçi, 9 Programcı, 12 Çözümleyici, 3 teknisyen, 3 Bilgisayar İşletmeni, 30 V.H.K.İ, 3 Arşiv memuru, 4 Santral Memuru, 6 Sekreter, 6 Bekçi, 15 Şoför, 18 Hizmetli ve 2 Dağıtıcı alacak. Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı Taşra Teşkilatlarına ise Türkiye Genelindeki İlçelerine, 81 Teknisyen ve 345 Zabıt kabiti alımı yapacak olup toplam 549 memur alımı gerçekleştirilecektir. Peki adaylar başvurularını hangi tarihlerde yapacak?

BAŞVURU NASIL ve NE ZAMAN YAPILACAK?

Yüksek Seçim Kurulu YSK tarafından yapılan duyuruda yukarıda verilen kadrolar için 549 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak ve başvurular hangi tarihte bitiyor. Buna göre adaylar www.ysk.gov.tr sitesinde bulunan başvuru formunu doldurarak müracaatlarını elektronik ortamdan gerçekleştirebilir. Son başvuru tarihi ise 16 Mart 2018 itibari ile sona erecektir.

Editör: TE Bilisim