Türkiye'nin dört bir yanında görevlerine devam etmekte olan belediye başkanlıkları açık pozisyonları için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi personel alımları gerçekleştirmekte olup ilanlar kamuoyuna genel olarak Türkiye İş Kurumu üzerinden duyurulmaktadır.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuoyuna duyurulan yeni ilanda Yozgat Dedefakılı Belediyesi 10 daimi kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Buna göre Yozgat Dedefakılı Belediyesi 10 personel alımı yapıyor ve adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak adayların nasıl başvuru yapabilir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Yozgat Dedefakılı Belediyesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 10 daimi kamu personeli alımı gerçekleştirecektir. Peki ilan detaylar nedir? Buna göre Yozgat Dedefakılı Belediyesi çöpçü pozisyonu için daimi personel alımı gerçekleştirmekte olup adayların en az ilkokul mezunu olmak, 1- Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde her türlü çöp ve atık maddeler ile ilgili işler 2- Çöp toplama personel eğitimi belgesine sahip olmak gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yozgat Dedefakılı Belediyesi 10 daimi kamu personeli alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların (https://goo.gl/F3mmGc) linkini takip etmesi ve müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Yine başvurular İŞKUR üzerinden de yapılabilmektedir.

Editör: TE Bilisim