Türkiye'nin dört bir yanında bulunan il, ilçe ve belde belediyeleri bünyesinde on binlerce personel istihdam etmekte olan yine belediyeler ihtiyaç halinde sıklıkla memur ve personel alımı ilanlarını hazırlayarak Türkiye İş Kurumu İŞKUR ya da Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurmaktadır.

Yeni yayımlanan ilan ile Yozgat Çayıralan Belediyesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere zabıta memuru alımı ilanı yayımladı. Peki zabıta memuru alımı ilanına kimler başvuru yapabilir? İlana ilişkin tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Yozgat Çayıralan Belediyesi bir zabıta memuru alımı yapıyor. Peki bir zabıta memuru alımı ilanına balvurmak için adayların sahip olması gerektiği nitelikler ve detaylar nedir? Buna göre lisans mezunu olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak, askerliğini yapmış ya da ilgisi bulunmuyor olmak, görevine engel sağlık sorunu olmamak, sicili uygun olmak, erkekler için 167 cm üzerinde kadınlar için 160 cm üzerinde boya sahip olmak şartları aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Yozgat Çayıralan Belediyesi bir kişilik zabıta memuru alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre müracaatlar 23 Nisan 2018 tarihinde başladı ve 21 Mayıs 2018 tarihine kadar sürecektir. Adayların bu süre zarfında Yozgat Çayıralan Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne gerekli belgelerini iletmesi gerekmektedir. Resmi ilanı aşağıdan bulabilirsiniz.

RESMİ İLAN BURADA